Organroxx Recordings

A new sound is born

Organroxx wil meer dan alleen maar wereldwijd radio maken. Organroxx wil een stap verder gaan en zelf opnames realiseren. Zo staan onze opname faciliteiten ten dienste van iedereen, maar van organisten in het bijzonder, om op het allerhoogste niveau emoties vast te leggen.

Alleen kwaliteit

Organroxx Recordings wil op een creatieve en hoogstaande wijze opnames maken op locatie waarbij kosten noch moeite gespaard worden. En dat gaat van het zelf opnieuw maken van elektriciteit tot en met hoge resolutie captatie door middel van superieur materiaal:

DPA, WEISS, THURESSON

MERGING, UA, FSP UPS POWER

STAX, LYNGDORF

NORTH STAR, MJÖLNIR AUDIO...

Nico Declerck

Oprichter en bezieler van Organroxx, Nico Declerck, leidt de opnames in overleg met de artiest in goede banen. Zijn respect voor elke artistieke keuze van de uitvoerder houdt Nico niet tegen om op een constructieve wijze het niveau van de interpretatie op een zo hoog mogelijke manier vast te leggen.

Zijn jarenlange ervaring als organist, maar ook als voorstellingsleider van Opera Vlaanderen en de Bayreuther Festspiele staan garant voor een onderbouwde, open en theatrale benadering.

Paul Baluwé

Met zijn 30 jaar ervaring houdt geluidstechnieker Paul Baluwé alles onder controle en hij vindt voor alle mogelijke situaties de meest aangepaste oplossing. Bovendien is hij een kei in mixen en masteren. Kortom kwaliteit gegarandeerd.

Gunnar Idenstam

Really good playing, tempos and timing!! Great!! And I must say the sound is outstanding!!!

Luc Ponet

Duidelijk, fris, alert spel, mooi geregistreerd, ... heldere opname, die het orgel op zijn mooist laat horen... Super!!!

Willy Van de Velde - Hifi Corner

Wat een klank, magistrale ruimte en echt mooi laag. De Toccata en Fuga klinkt even realistisch als in een kerk. Bravo!

Matthias Schneider - Musik und Kirche

Die Aufnahmen bieten ein direktes, klares Klangbild und vermitteln so einen authentischen Eindruck der Instrumente und Räume.

Stephen Midgley

Recorded sound is first-class. Altogether, this is among the very best volumes in this series.

Bernard Hédin

Formidable musique et interprétation servies par une magnifique prise de son fabuleuse...
Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen