Organroxx Music

Een label in wording


Organroxx Music wil als nieuw label een frisse wind laten waaien in de muziekwereld. Jonge muzikanten krijgen bij ons een kans om hun talenten te ontplooien. Maar ook minder jonge musici kunnen hun ei kwijt. Zolang het verhaal maar interessant is. Momenteel hebben we al gewerkt aan enkele producties met een ijzersterk concept waarvan enkele kortelings te koop zullen zijn. Als u op de hoogte wilt gehouden worden, schrijf u dan in op onze gratis nieuwsbrief.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Händel orgelconcerti

Een sprankelende cd met orgelconcerti van G.F.Händel met Bart Rodyns op het unieke Thomas-orgel uit Hoogstraten en zijn Euterpe Baroque Consort. Ester van der Eijk is dan weer de solist in een altvioolconcerto.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Gunnar Idenstam & Double Beats

Samen met percussionisten Ni Fan en Lukas Böhm zoekt Gunnar Idenstam de meditatieve sfeer op door prachtige klanken en onnavolgbare timbres te laten versmelten in de gigantische Kathedraal der Kempen. 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

J.L.Thellin - J.S.Bach Organ Works 02-03-04

De opnames op de Thomas-orgels van Ciboure en Wissembourg in Frankrijk zijn al gerealiseerd. In 2019 gaan we naar Straatsburg (Thomas) en Reims (Cattiaux). Op het programma staat enkel muziek van de grootmeester J.S.Bach gepland. Dat wordt genieten!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

J.S.Bach - Clavierübung III

Laat je verleiden door toporganist Bart Jacobs met de indrukwekkende Orgelmis van Johann Sebastian Bach aan de hand van het imposante Draps/Flentrop orgel te Sint-Niklaas.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Klarinet en orgel

Klarinettiste Eva Villegas en haar echtgenoot Brice Montagnoux brengen een bijzonder programma op het Pascal Quoirin-orgel (2015) te Grimaud (F). De opname vindt plaats in mei 2019. Lees verder...