Release nieuw album Bart Jacobs

Johann Sebastian Bach - Dritter Theil der Clavier Übung

Odoo CMS - een grote afbeelding

Nu in voorverkoop -10%

tot en met 05 04 20, leverbaar vanaf 06 04 20

Luister alvast en bestel!
Odoo afbeelding en tekstblok

Bart Jacobs

Het imposante [III P 43] Draps/Flentrop orgel uit Sint-Niklaas (B) was de uitgelezen partner voor Bach's monumentale Dritter Theil der Clavier Übung

Bart Jacobs is organist-titularis van de Sint-Michiels- en Sint-Goedelekathedraal te Brussel. Zijn vorige cd Concertos for organ and strings kreeg een Diapason d'Or en de Klara award voor beste Belgische cd. Artistieke kwaliteit verzekerd!

Dit is niet zomaar de zoveelste opname. De orgelkoralen worden afgewisseld met enerzijds de éénstemmige melodieën van Martin Luther en anderzijds de vierstemmige koralen van Johann Sebastian Bach zelf. Deze afwisseling brengt zoveel rust in het geheel dat deze dubbel cd uitnodigt tot genietend luisteren.

Het vocale gedeelte wordt verzorgd door zangers uit het ensemble Vox Luminis, winnaar van de Gramophone Classical Music Awards 2019! Zo hoort u Olivier Berten, Jan Kullmann, Lionel Meunier en Zsuzsi Tóth. 

Dankzij de superieure opnamekwaliteit van Organroxx, die zich nog het best laat omschrijven als stressloos 3D hyperrealisme, beleeft u het muziek maken alsof u er bij was. Kortom, een nieuwe standaard is gezet maar oordeel vooral zelf.

Verwen jezelf en steun Organroxx Radio!

-10% tot en met 05 04 20, leverbaar vanaf 06 04 20

Luister alvast en bestel!