Nieuwe website

Weer een grote stap voor Organroxx!


Organroxx is bijzonder fier met zijn nieuwe website. Sebastian Smulders (www.seesaw.be) tekende de design en Nexar zorgde voor de uitwerking. 

De grootste zichtbare verandering is de nieuwe player die nu bij het starten van de radio uit de browser springt. Enorm handig als je op de computer aan het werk bent en toch met één oog wilt volgen wat er gespeeld wordt. In vergelijking met vroeger laat de huidige player ook veel meer informatie zien. Uiteraard de componist, het werk en de uitvoerder maar ook de cover en de locatie van het orgel, aangevuld met orgelbouwer, aantal klavieren en registers. Het is nu nog veel interessanter geworden om te luisteren.

Organroxx is een digitaal platform dat nog volop in ontwikkeling is. Zo is het momenteel even niet meer mogelijk om de gigantische cdtheek te raadplegen of om verzoeknummer aan te vragen. Geef ons dus nog even tijd.

Met de verhuur van advertentieruimte op de homepage willen we een groot gedeelte van de vaste kosten dekken. Advertenties kunnen al geplaatst worden vanaf 3€/dag en u bereikt er een enorm publiek van orgelliefhebbers mee. Voor meer info neemt u best contact op met Nico via nico@organroxx.com.

Odoo tekst en afbeelding blok