Koning Boudewijnstichting

Geef & krijg fiscaal voordeel

Organroxx heeft als doel om de enorme erfenis van de orgelcultuur wereldwijd gratis te promoten. Men kan niet ontkennen dat het bijzonder moeilijk is om voor het orgel een plaats in de maatschappij van de 21ste eeuw te verzekeren. Daarom geeft Organroxx Radio via het internet wereldwijd gratis toegang tot de orgelmuziek en dit 24 uur per dag en 7 dagen in de week. Deze gratis ontsluiting van de orgelliteratuur is niet alleen een goede zaak voor de orgelliefhebber van Amerika tot de Filipijnen of van IJsland tot Zuid-Afrika maar ook voor alle organisten in de wereld die zo een gratis podium aangeboden krijgen om hun opnames te presenteren. Organroxx verwordt zo tot een heus netwerk voor orgelliefhebbers, organisten, orgelbouwers en concertorganisatoren. 

Organroxx gaat zelfs nog een stap verder dan alleen maar muziek uitzenden. Het wil ook jonge en beloftevolle muzikanten de kans geven om een opname te maken. Want die opname is hun springplank naar een succesvolle carrière. Maar ook hier wil Organroxx meer doen dan verwacht. Het begeleidt de artiesten vanaf het begin met hun eerste idee of het concept voor een opname tot en met de lancering van het eindproduct. Uiteraard zorgt het podium van Organroxx Radio al in eerste instantie voor een wereldwijde verspreiding van de jonge artiest zijn kunnen. 

Kortom, Organroxx zet zijn schouders onder een groots project ten voordele van enerzijds de eeuwenoude en wereldwijd verspreide orgelcultuur en anderzijds de toekomstige generatie organisten, orgelliefhebbers en orgelbouwers. Met deze visie is Organroxx de beste garantie dat het orgel een plaats in de 21ste eeuw kan opeisen.

Doordat dit project nu opgenomen is in de Koning Boudewijnstichting zijn giften vanaf 40€ fiscaal aftrekbaar. Meer info vindt u hier.

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen
Odoo - Voorbeeld 3 voor drie kolommen