Johann Sebastian Bach - Toccaten & Suiten am Clavichord vol. 2

Help ons mee de opname te financieren!

Om deze opname financieel rond te krijgen, is er nog 1.500€ nodig. Dankzij Baron Vic Swerts mochten wij een exclusief concert organiseren met Peter Waldner in het Auditorium van Soudal te Turnhout. Aangezien Peter Waldner gratis zou spelen, zou de ticketverkoop voldoende zijn om het gat dicht te rijden. 

Helaas beslist het coronavirus hier anders over. Het idee alleen al dat een luisteraar fataal zou besmet worden tijdens het geplande concert is voor een ondraagbare gedachte die ik de rest van mijn leven niet wil meedragen.

In de plaats van een ticket te kopen voor het concert en zo de opname te ondersteunen, vraag ik u om al een exemplaar te bestellen, uiteraard met de nodige korting. U kunt natuurlijk ook volume 1 aanschaffen.

Indien u de opname wilt sponsoren, kunt u best met mij contact opnemen. Zo kunnen we de mogelijkheden bespreken voor een win-win situatie.

Odoo tekst en afbeelding blok

Steun en 

geniet nu van 20% korting

Uw bestelling wordt verzonden op 1 september 2020

Ja ik wil helpen!
 
 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Luister zelf

Volume 1 was een openbaring voor velen. Slechts weinigen wisten dat die virtuoze muziek van J.S.Bach zo tot zijn recht kon komen op een clavichord. 

Deze cd is ook als download beschikbaar.

Koop volume 1 en steun tegelijkertijd de opname van volume 2. Doen!