Het nieuwe label Organroxx Music presenteert zijn eerste producties!

Aurélien Fillion - Madoka Nakamaru & Wouter Dekoninck

Het gebeurt niet elke week dat er een nieuw label het licht ziet, zeker niet een label met het accent op het orgel. En toch, het past volledig in de opdracht van Organroxx om enerzijds het orgel te promoten en anderzijds jonge, beloftevolle musici een kans te geven om zich verder te ontwikkelen. In onze gloednieuwe shop kunt u niet alleen de fysieke cd aanschaffen maar ook de muziekbestanden in verschillende resoluties, van de dagdagelijkse mp3 tot het audiofiele 192 KHZ. Betalen kan met een overschrijving, kredietkaart of PayPal.

Organroxx Music bestaat uit Paul Baluwé (sound engineer), Sebastian Smulders (Design), Bart Cabanier (Video) en Multidisc (Productie) onder de nimmer aflatende geestdrift van Nico Declerck.


01 Visages de l'orgue français - Aurélien Fillion - Le Royer 1662/Potvlieghe 1997


 
 


02 Sechs Sonaten BWV 1014-1019 - Madoka Nakamaru & Wouter Dekoninck


 
 


03 Celtic Spirit - Hans-André Stamm, Andrea Will & Martin Schröder

begin april '1804 Triduum (Music for the Passion) - Vocem Flentium

begin april '1805 [Bach]2 The Art of Transcription - Hildebrandt Consort o.l.v. Wouter Dekoninck

begin mei '1806 Mixture, the night sessions - Bart Wuilmus, Jo Hermans & Cantabo

begin mei '18


Organroxx heeft heel wat cd's dubbel en die zoeken een nieuwe thuis!

In die dikke twee jaar dat eerst Orgelradio en later Organroxx Radio bestaat, zijn er heel wat cd's dubbel toegekomen, 84 verschillende albums om correct te zijn en ze nemen veel plaats in. Daarom kunt u nu Organroxx steunen door deze cd's voor een symbolisch bedrag te kopen. Zo zorgt u letterlijk én figuurlijk voor wat ademruimte. Vaak zitten ze nog in het plastiek, soms ook niet, soms zijn het giften. Het volledige overzicht vindt u hier. Veel plezier!