De Organroxx Shop is gelanceerd met 5 labels!

Opnieuw een grote stap.

Odoo afbeelding en tekstblok

Organroxx Shop

De Organroxx Shop wil dé winkel worden voor orgelopnames, zowel voor CDs als voor Downloads (FLAC 24/96, FLAC 16/44.1, MP3 320 en zelfs DSD of 5.1). Als u bij ons koopt dan steunt u ook de gratis Organroxx Radio want Organroxx krijgt een commissie op elk verkocht product. Doen!

Naast mij op de foto staat een glunderende Steve Long, managing director van Signum Records. Signum kreeg de prijs van Gramophone Magazine's Label of the Year . Al hun orgelopnames zijn nu te verkrijgen in de Organroxx Shop.

Op korte termijn wil de Organroxx Shop tientallen labels aanbieden om zo het grootste distributieplatform voor orgelopnames te worden.

Als u Downloads koopt in de Organroxx Shop blijven de linken steeds aanwezig in uw account. Dus als uw computer gestolen wordt of crasht, geen nood, uw aangekochte downloads zijn nog steeds beschikbaar om opnieuw te downloaden. Meer specifieke info over Downloads vindt u hier

Tenslotte bevat de Organroxx Shop nog het onderdeel Outlet: CDs die Organroxx meer dan één keer gekregen heeft. Vaak zitten ze nog in de plastiek, soms ook niet. Die dubbele CDs nemen te veel plaats in en terugsturen kost te veel geld. Daarom kan u ze kopen voor een appel en een ei.

Als u in de player van Organroxx Radio een winkelkarretje ziet verschijnen, weet u meteen dat deze opname te koop is in onze Organroxx Shop. Bovendien kunt u elke track daar beluisteren gedurende de wettelijke 45 seconden. Zo koopt u precies wat u wilt.