Odoo afbeelding en tekstblok

Eva Villegas & Brice Montagnoux: klarinet & orgel


Het duo Eva & Brice speelden sinds 2016 tientallen concerten in de mooiste kerken en kathedralen van Frankrijk. 

Klarinettiste Eva behaalde haar Solistendiploma met onderscheiding in Genève bij Thomas Friedli. Daarna studeerde ze pedagogie aan de Sibelius Academie in Finland waar ze met onderscheiding afstudeerde.

Organist Brice is afgestudeerd in Lyon met grootst mogelijke onderscheiding bij Louis Robilliard en Jean Boyer. Sinds 2008 is hij organist-titularis in Sanary-sur-Mer en sinds 2012 directeur van het "Institut d'enseignement supérieur de la musique Europe et Méditerranée". Daarnaast is hij artistiek directeur van orgelfestival te Saint-Maximin "Orgue en été" en professor orgel aan het Conservatorium in Provence Verte.


Opname bij het label Organroxx

Saint-Michel te Grimaud (F)

In mei 2019 werd er een opname gemaakt voor het label Organroxx met Eva Villegas & Brice Montagnoux in de kerk Saint-Michel te Grimaud (F) op het in 2015 gebouwde Pascal Quoirin-orgel. Een afwisselend en kleurrijk programma met werken voor orgel solo (J.S.Bach, G.Muffat en A.Van Noordt) en in duo met klarinet (C.Saint-Saëns, C.M.Widor en Robert Helmschrott). Luister  hier  alvast naar alle tracks!

Odoo tekst en afbeelding blok
 
 
Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen
Luister hier alvast naar alle tracks!