Luister live.

Luister live

huidig nummer

C.FRANCK Sonata A maj M. 8/2 Allegro

Jan Van Landeghem

BEL Oostende, Sint-Petrus-en-Pauluskerk: Schyven 1907/Flentrop 2000 [III P 43]

volgend nummer

C.FRANCK Sonata A maj M. 8/3 Recitativo-Fantasia

Jan Van Landeghem

vorige

maestromusic.eu (EN)

Commercial

 

C.FRANCK Sonata A maj M. 8/1 Allegretto ben moderato

Jan Van Landeghem

J.S.Bach Organ Works 03

Jean-Luc Thellin speelt virtuoze werken van J.S.Bach op het monumentale Cattiaux orgel van de Saint Rémy Basiliek te Reims (F). Jean-Luc ging op zoek naar de Franse invloeden in Bach's oeuvre. Indrukwekkend!

Dialogue sur les jeux d'anches à Grimaud

Brice Montagnoux, orgel, en Eva Villegas, klarinet, verrassen met hun ongewone klankkleur. Brice laat het Pascal Quoirin orgel te Grimaud versmelten met de Selmer klarinet van Eva. Puur genieten.

 

Folia Organologica is een internationaal jaarlijks tijdschrift dat zich bezighoudt met pijporgels en orgelmuziek. Het is een voortzetting van de niet-periodieke redactionele reeks Silezische orgels, geïnitieerd in 2007 door het Departement voor Muziekwetenschap van de Universiteit en het Diocesane Instituut voor Kerkmuziek, beide in Opole, wat resulteerde in vijf volumes over dat onderwerp. Een maal per jaar worden er originele academische papers, meestal over orgelbouw, de geschiedenis en de orgelmuziek gepresenteerd. Het tijdschrift bevat ook recensies van boeken, tijdschriften en cd's, rapporten van conferenties en een overzicht van festivals en orgelconcerten. Het tijdschrift biedt ook een internationaal forum voor debat en de uitwisseling van standpunten. Lees meer...

Vandaag op de Organroxx Radio:

Jan Van Landeghem 65 met Johann Sebastian Bach

nieuws.

Overzicht programmatie december
Lees verder...

Help ons orgelmuziek gratis wereldwijd uit te zenden.


geef & krijg fiscaal voordeel

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.